16.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σαλάχ και Κλοπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ γνώρισε νέα γκέλα, αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, μένοντας στο 2-2 με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο της Premier League.

Παρόλα αυτά, εκτός από την ενδεχόμενη αποτυχία σε μια ακόμα διοργάνωση (μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το Europa League), το κλίμα στις τάξεις των «ρεντς» είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, με αποκορύφωμα τη δημόσια διαφωνία που είχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν την είσοδο του πρώτου στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο άνδρες είχαν μια αντιπαράθεση με τον Αιγύπτιο να δείχνει εκνευρισμένος και ο Κλοπ εν συνεχεία να τον αγνοεί επιδεικτικά έχοντας ένα ειρωνικό ύφος. Ο Σαλάχ εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο και χρειάστηκε να παρέμβει ο Ντάργουιν Νούνιες προκειμένου μάλιστα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το επεισόδιο μπορεί εξ αρχής να θεωρήθηκε λήξαν, όμως υπήρχε και συνέχεια μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ, αφού ο Σαλάχ αρνήθηκε να απαντήσεις σε δηλώσεις δημοσιογράφων, με τον ίδιο απλά να φεύγει και να πετάει ατάκα – φωτιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι και μιλήσω τώρα, θα βάλω μπουρλότο».

Ο Κλοπ αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του στο συμβάν θέλοντας ωστόσο να κατευνάσει τους τόνους και αναφέροντας πως: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και για μένα τελείωσε».

Αν μη τι άλλο επρόκειτο για ένα ακόμα παράδειγμα της αμφιλεγόμενης σχέσης που έχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Γερμανός θα αποχωρήσει, ως γνωστόν το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Την ίδια στιγμή, το μέλλον του Αιγύπτιου σταρ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν επικείμενες προτάσεις από Σαουδική Αραβία μεριά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ απέρριψε προτάσεις – μαμούθ πέρσι για τον Σαλάχ από ομάδες της Μέσης Ανατολής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό