35.6 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 12-19 Μαίου. Νέες ευκαιρίες, αλλαγές και προκλήσεις!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Μια από τις πιο τυχερές και ενδιαφέρουσες εβδομάδες της φετινής χρονιάς, θα είναι αυτή η εβδομάδα του Μαΐου, καθώς ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιριών και τύχης, έχοντας παράλληλα πολύ έντονο το στοιχείο των ανατροπών, και αυτό είναι κάτι που θα δούμε από το ξεκίνημα της.

Η μοναδική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας θα είναι η είσοδος του Ερμή, μετά την δίμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Κριού, στο ζώδιο του Ταύρου.Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το κυρίαρχο στοιχείο της εβδομάδας, θα είναι οι ανατροπές που θα έχουμε τόσο στα προσωπικά μας σχέδια, αλλά και στην ερωτική μας ζωή, εξαιτίας των συναντήσεων του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, παράθυρο στις ευκαιρίες και στην τύχη θα ανοίξει η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία.

Μια μικρή ρωγμή, στο θετικό κλίμα της εβδομάδας θα προκαλέσει η συνάντηση, σε όψη τετραγώνου, του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Γεμάτη ανατροπές, αλλά και πολλές ευκαιρίες θα είναι αυτή η εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ εγκλωβισμένοι στις αρνητικές τους σκέψεις θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Την Κυριακή 12/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Δευτέρα 13/05, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ημέρες της εβδομάδας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να αναθεωρήσουν αρκετά από τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, προκαλώντας ανατροπές οι οποίες μελλοντικά θα είναι προς όφελος τους, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται σταθερότητα, ενώ θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έχει άμεση σχέση με την ομορφιά και την εμφάνιση μας, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσου θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα τους βοηθήσει να φτάσουν στον στόχο τους.

 

Την Τρίτη 14/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να δείξουν το δυναμισμό τους, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Τετάρτη 15/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει, με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και θα προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις, στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, αργά το απόγευμα, θα έχουμε την μοναδική πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας, και αυτή δεν είναι άλλη, από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.

 

Την Πέμπτη 16/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, τα ζώδιο της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών.

 

Την Παρασκευή 17/05, ίσως η πιο συναισθηματικά δύσκολη μέρα της εβδομάδας, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και θα κάνει συναισθηματικά απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει ιδιαίτερα δύσπιστους και επιφυλακτικούς, και απαισιόδοξους, κάνοντας αρνητικές σκέψεις και σενάρια για το μέλλον, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

 

Στην ακριβώς αντίθετη πλευρά, θα βρεθούν το Σάββατο 18/05 οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου. Αφού η όψη συνόδου που θα σχηματίσει αρχικά, η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει ανανέωση στην ερωτική ζωή και κεραυνοβόλους έρωτες, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς θα φέρει τύχη και πολλές ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς της ζωής , των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού των 2 τελευταίων ημερών. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές της μέρες, θα κουβαλούν την εύνοια της όψης σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.

 

Ενώ την Κυριακή 19/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την φαντασία, αλλά και την διαίσθηση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων της τελευταίας ημέρας του ζωδίου τους.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή έχει τον τρόπο της για να εξελιχθούμε, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δεχτούμε με χαρά τις αλλαγές και κάθε τι καινούργιο, όπως είναι ένας νέος έρωτας, και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Άλλωστε, η τύχη πάντα μας χτυπάει την πόρτα, στο χέρι μας όμως είναι να της ανοίξουμε!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό