21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ειδήσεις Ελλάδα

Με καρδιακή ανακοπή μεταφέρθηκε στο «Γεννηματά» ο γνωστός τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, οι γιατροί επανέφεραν τον τραγουδιστή και τον διασωλήνωσαν.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγινε προσπάθεια ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στον Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» επισημαίνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης)», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

«Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν ένιωσε καλά κατά τη διάρκεια της πρόβας

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ένιωσε κατά την διάρκεια των προβών για την εμφάνισή του στο J2US με την Τραϊάνα Ανανία, και ζήτησε να διακόψουν για λίγο με την ελπίδα να συνέλθει. Κάτι τέτοιo δεν συνέβη, όμως, με αποτέλεσμα η παραγωγή να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον αγαπημένο τραγουδιστή στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ο στυλίστας του J2US, ο Κώστας Ζήσης, μίλησε στην εξήγησε τι συνέβη αφού ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ:

«Λίγο πριν βγει στη σκηνή, γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», κατέληξε ο Κώστας Ζήσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό