24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Μανδάς πρωταγωνιστεί στην φωτογράφιση της Λάτσιο για τις επετειακές φανέλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στην Λάτσιο, Χρήστος Μανδάς, έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα και μαζί με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, έγινε και το κεντρικό πρόσωπο της ξεχωριστής φωτογράφισης για τις επετειακές τους φανέλες.

Μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις, και την ευκαιρία που κατάφερε να… αρπάξει με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ, ο Έλληνας έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, με το σύλλογο να του δείχνει φυσικά απόλυτα εμπιστοσύνη. Ο ίδιος έχει δείξει πολλάκις την αγάπη του για τον Ιταλικό σύλλογο και το σίγουρο είναι ότι και οι φίλαθλοι της ομάδας, δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την υποστήριξη προς τον Έλληνα πορτιέρε. 

Ο Μανδάς μεταμορφώθηκε σε μοντέλο, για χάρη της φωτογράφισης των ξεχωριστών εμφανίσεων της Ιταλικής ομάδας με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά.

Ο ίδιος μάλιστα φανερώνει και το πόσο καλά περνάει στην ομάδα μέσα από τις δηλώσεις του. Είχε τονίσει παλιότερα συγκεκριμένα, μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Γιουβέντους, με εκείνον φυσικά κάτω από τα δοκάρια:

Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα για το clean sheet. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Τούντορ, με τον ίδιο να απαντάει: «Είναι πολύ δυνατός, μου αρέσει και είναι κατάλληλος γι’ αυτόν το σύλλογο. Βάζει πάθος στην προπόνηση, τώρα απλά πρέπει να δουλέψουμε».

Όσο για την παρουσία του στη Λάτσιο και το πόσο έχει βελτιωθεί είπε: «Είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός, θέλω να παίζω και να κερδίζω, ζω ένα όνειρο. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό