18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι έβαλε ο Ράσφορντ; Ο «δήμιος» των μεγάλων ομάδων… χτύπησε ξανά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι να πει κανείς για τον Μάρκους Ράσφορντ; Ο Άγγλος εξτρέμ διανύει μία από τις πιο περίεργες σεζόν του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όντας ένας από τους λίγους που έχουν «φοιτήσει» στις ακαδημίες των «μπέμπηδων» στο τωρινό ρόστερ, σε κάθε μεγάλο παιχνίδι απέναντι, καταφέρνει να «δείχνει» τον καλύτερο του εαυτό. 

Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό ο Ράσφορντ με μία… ρουκέτα έβαλε μπροστά στο σκορ απέναντι στην μισητή Μάντσεστερ Σίτι «παγώνοντας» το «Έτιχαντ», καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή στο ματς. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ράσφορντ σε κάθε μεγάλο παιχνίδι, είναι «εκεί» όταν η ομάδα του χρειάζεται… βοήθεια. Αναλυτικότερα, ο Άγγλος εξτρέμ έχει σκοράρει έξι τέρματα εναντίον του «top-6» της Premier League, δηλαδή των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ. 

Παράλληλα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκονται για 12η φορά πίσω στο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα. Το… διαβολικό του στατιστικού αυτού, είναι πως άμα το ρεκόρ ισοφαριστεί (13), θα είναι η πρώτη χρονιά μετά τον χαμένο τίτλο του 2019/20 από την Λίβερπουλ! Μήπως αυτή την χρονιά θα το πάρει κάποια άλλη ομάδα, εκτός από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δείχνει… ασταθής; Η Ιστορία θα δείξει. 

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό