20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μπακούλας έβαλε το γκολ της χρονιάς στη Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε τη δική της ιστορία. Τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια έκαναν μία ονειρική πορεία στο Youth League (Champions League νέων), έφτασαν στον τελικό και κέρδισαν με άνεση τη Μίλαν για να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης. Με καταπληκτικό ποδόσφαιρο, οι Πειραιώτες πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο στη σεζόν και η σεζόν 2023-2024 θα μείνει για πάντα γραμμένη με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, αυτό με τον Παπακανέλο, ήταν υπέροχο. Μία απίστευτη ενέργεια από τον νεαρό εξτρέμ. Κανείς όμως δεν θα περίμενε, ότι το αμέσως επόμενα τέρμα των Πειραιωτών, όχι απλά θα ήταν καλύτερο, αλλά και το… γκολ της χρονιάς, με πρωταγωνιστή τον Μπακούλα.

Ένα γκολ επιπέδου… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, βγήκαν υπέροχα στην επίθεση από τα δεξιά, ο Κουτσογούλας έκανε τη σέντρα και ο Μπακούλας με «μαγικό» ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0. Ένα γκολ… ποίημα, το οποίο δεν χορταίνουμε να βλέπουμε. Το πρώτο τέρμα του Μπακούλα φέτος, έμελλε να είναι και ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης.

Ήταν κυριολεκτικά το… κερασάκι στην τούρτα, μιας και αυτό το γκολ ήταν το τελευταίο του Ολυμπιακού σε μία ονειρική χρονιά για τον σύλλογο, όπου η Κ19 έφτασε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό