23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα pop up φθινοπωρινά χρώματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα flash of color είναι απαραίτητο μέσα στο φθινόπωρο. 

Μήπως θυμάσαι ένα ακόμη Tik Tok trend που είχε κυκλοφορήσει περίπου πριν ένα χρόνο, το dopamine dressing; Το συγκεκριμένο micro trend αναφερόταν λίγο-πολύ στο να φοράμε αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και γεμάτες χαρά. Αλλά τα dopamine dressed κορίτσια που ανέβαζαν σχετικό content στα προφίλ τους είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ότι λατρεύουν το χρώμα και τα looks τους ήταν άκρως πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα. Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Το χρώμα αποδεδειγμένα μας ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει να σκεφτόμαστε θετικά, αφού μας θυμίζει με έναν τρόπο της πολύχρωμη παλέτα της φύσης. Οπότε και αυτό το Σαββατοκύριακο που αναμένουμε βροχές και ο καιρός θα είναι κάπως μουντός, ας κάνουμε την αλλαγή και ας φορέσουμε λίγο χρώμα παραπάνω. Τα trends της σεζόν εξάλλου προστάζουν να βάλουμε το χρώμα στη ζωή μας λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές. Έχουμε ξεχωρίσει παρακάτω τα πέντε κορυφαία.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε δύο φθινοπωρινά looks με τζιν παντελόνι στο ταξίδι της στη Σαντορίνη

Τα 5 χρώματα που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση:

Dark yellow: Το κίτρινο και το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος του καλοκαιριού ενώθηκαν σε ζεστό, σκούρο κίτρινο, που φοράγαμε μέσα στα 90s. Το λεγόμενο κροκί. Μια τέτοια ζεστή απόχρωση μας αρέσει πολύ μέσα στο μουντό φθινόπωρο.

Ροζ: Μετά τη μανία του Babriecore κάπου πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα ροζ items που βρέθηκαν στη ντουλάπα μας. Μην τα φορέσεις σε total pink αλλά κάνε colorblocked σύνολα με ροζ και κόκκινο, μπλε ακόμη και πράσινο.

Μωβ: Είναι από τις δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις για το φθινόπωρο. Ειδικά να βρεις ένα τέτοιο κοτλέ ύφασμα, όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Συνδύασέ το με κάτι μπλε, του πάει πολύ.

Acqua: Μια τέτοια απόχρωση που θυμίζει καλοκαίρι είναι σίγουρα λίγο περίεργη για το φθινόπωρο. Η αλήθεια όμως είναι ότι ταιριάζει σε shiny υλικά όπως το δέρμα και το croco, ακόμη και το vinyl. Άρα είναι ιδανικό για πανωφόρια και αξεσουάρ.

Sunny Green: Το πράσινο εκτός από το χρώμα της ελπίδας, είναι στην πραγματικότητα και ένα χρώμα outsider τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Δώστου την ευκαιρία μέσα στο 2023 και θα δεις ότι έχει μια φοβερή δυναμική μαζί με τα denims μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό