20 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το αμάξι του Ντόντσιτς είναι από άλλο… πλανήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λούκα Ντόντσιτς εντυπωσιάζει με το αμάξι που έχει. Ο Σλοβένος NBAερ, εκτός από πολύ καλές ικανότητες στο μπάσκετ φαίνεται ότι έχει και στο γούστο, με το αυτοκίνητο που οδηγεί να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο μπασκετμπολίστας των Ντάλας Μάβερικς έκανε μια επιδεικτική παρουσία, στο γήπεδο με το αμάξι του που είναι από άλλον πλανήτη… κυριολεκτικά. Ο Σλοβένος έχει ύψος λίγο παραπάνω από δύο μέτρα, και το αμάξι που οδηγεί είναι η επιτομή του… μικρού. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με βίντατζ, προϋποθέσεις. Χαμηλό στην κατασκευή του στενό και σχεδιασμένο σύμφωνα με τα παλιά πρότυπα, κάτι που το κάνει ακόμη περισσότερο εντυπωσιακό. Το χρώμα, από την άλλη είναι χαμελέον, με το ροζ και το μοβ να κυριαρχούν πάνω του. Το ωραίο της υπόθεσης φυσικά είναι το διακριτικό αυτοκόλλητο του μπάσκετ ου έχει κολλήσει ο ίδιος πιθανότατα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στο πορτμπαγκάζ.

Η ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, έπεφτε στην «μάχη» του τελικού με την ομάδα του κόντρα στους Κλίπερς και επικράτησαν με σκορ 101-90. Ο Ντόντσιτς, φυσικά ήταν πάλι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του με 22 πόντους 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ και την οδήγησε στην νίκη.

Δείτε την εκθαμβωτική είσοδο του Λούκα Ντόντσιτς με το αμάξι του, στο γήπεδο 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό