21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα 3 πιο έξυπνα ζώδια που θέλουν έξυπνους συντρόφους

Ειδήσεις Ελλάδα

 Θέλουν το ταίρι τους να αποδέχεται την εξυπνάδα τους

Τα ζώδια της παρακάτω λίστας είναι οι στοχαστές του ζωδιακού, αναζητούν συνεχώς νέες γνώσεις και εμπειρίες ζωής, αλλά συχνά παγιδεύονται από τις επιδιώξεις του μυαλού τους. Έχουν επίσης μια υγιή διανοητική περιέργεια και μια εκτεταμένη άποψη της ζωής. Ως εκ τούτου, κρίνουν ως εντελώς ακατάλληλο «στενόμυαλο» σύντροφο που δεν μπορεί να μοιραστεί το πάθος τους για τη γνώση. Ακόμα καλύτερα, αναζητούν ένα ταίρι που όχι μόνο θα μπορεί να ακολουθήσει τα μονοπάτια του μυαλού τους, αλλά θα τους προκαλεί να μένουν ενεργοί και προσηλωμένοι στους πνευματικούς τους στόχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι το πιο σέξι πράγμα σε κάποιον είναι το μυαλό του, τότε το πιθανότερο είναι να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω διανοητικά ζώδια που αναζητούν έναν εξίσου πνευματώδη σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καθοριστικό χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι η απαράμιλλη εξυπνάδα τους, που ακολουθείται βέβαια από την περίφημη περιέργειά τους. Παρόλο που η σύνδεσή τους με τον πλανήτη Ερμή ο οποίος σχετίζεται με την επικοινωνία δείχνει ότι έχουν πάντα πολλά να πουν, οι Δίδυμοι δεν απολαμβάνουν τις κουβέντες που γίνονται για να γίνονται. Γιατί άλλωστε να μιλάνε επιφανειακά για κάτι, εφόσον μπορούν να εμβαθύνουν και να μάθουν νέα και πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα για τον συνομιλητή τους;

Παρόλο που η περιέργειά ενός Διδύμου είναι έντονη, αν δεν τον ικανοποιεί κάποιος/α με εξίσου βαθύ και περίεργο μυαλό, θα χάσει το ενδιαφέρον του πολύ γρήγορα. Αντιθέτως, εάν ένας υποψήφιος σύντροφος μπορεί να συμμετέχει στο είδος των πνευματωδών συζητήσεων που απολαμβάνει ένας Δίδυμος, έχει κάνει το πρώτο βήμα για να κλέψει πραγματικά την καρδιά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό