17.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται και πλέον οι νέες εξελίξεις έφεραν αλλαγή και στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».

Μετά την αλλαγή στο πόστο του αθλητικού διευθυντή με τον ερχομό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη θέση του Πέδρο Άλβες, όπως ήταν αναμενόμενο παρελθόν αποτέλεσε και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από δύο μήνες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρβαλιάλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ωστόσο δεν μακροημέρευσε. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα με 5-2 για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ολοκλήρωσε τη θητεία του με απολογισμό 11 παιχνιδιών όπου ήρθαν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με τελευταία εξ αυτών να αποτελεί την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 2-0, όπου και ήταν και το κύκνειο άσμα του Πορτογάλου.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1 (10/02, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD), τον Ολυμπιακό θα αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι νεωτέρας ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ερχόμενος από την Κ19 της ομάδας και φυσικά την πρόκριση επί της Ίντερ στους «16» του Youth League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό