18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τέλος για πάντα το γήπεδο σε ρατσιστή οπαδό της Λάτσιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο επεισόδιο ρατσισμού εντός γηπέδου της Serie A. Αυτό συνέβη χθες το απόγευμα, πριν τον αγώνα Λάτσιο-Φιορεντίνα, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πριν το παιχνίδι, που έδινε στο κανάλι μετάδοσης ο Ντάνκαν της Φιορεντίνα Ντάνκαν, οπαδοίς της γηπεδούχου τον προσέβαλε με ρατσιστικό επίθετο.

Το επεισόδιο – γράφει η La Gazzetta dello Sport – καταγράφηκε από τους επιθεωρητές του ομοσπονδιακού εισαγγελέα που ενεργοποιήθηκαν άμεσα, ενώ το ίδιο έκανε και η Λάτσιο με τη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου.

Έτσι, αργά χθες το απόγευμα, ο δράστης εντοπίστηκε χάρη και στη χρήση καμερών παρακολούθησης. Η Λάτσιο – διευκρινίζει η εφημερίδα – έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν θα γίνεται πλέον δεκτός στο γήπεδο, αλλά ενδέχεται να κινηθούν και μέτρα από τη δικαστική αρχή εναντίον του.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου την τρέχουσα περίοδο, ούτε το πρώτο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λάτσιο με την Ίντερ, ένας οπαδός της «μπιανκοσελέστε» απαθανατίστηκε από τις κάμερες να ουρλιάζει στον παίκτη των «νερατζούρι», Ντένζελ Ντάμφρις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό