17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Το Gazzetta στην προπόνηση των «πρασίνων» στο Βελιγράδι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Την προπόνησή του σε βοηθητικό γήπεδο της Stark Arena έκανε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας, συνεχίζοντας την προετοιμασία ενόψει του Game 3 της σειράς των play off με τη Μακάμπι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στο Βελιγράδι και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά στη Σερβία. Με τους «πρασίνους» να ετοιμάζονται για τα δύο παιχνίδια της σειράς απέναντι στη Μακάμπι, αρχής γενομένης από το Game 3 της Τρίτης (30/4 – 20:00, Live στο Gazzetta).

Μάλιστα η προπόνηση δεν έγινε στην Aleksandar Nikolic Hall, εκεί δηλαδή όπου θα γίνουν τα παιχνίδια κόντρα στους Ισραηλινούς. Ο Αταμάν και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε βοηθητικό γήπεδο της Stark Arena, με τον Τούρκο να παραδέχεται πως το Game 3, όπως και το Game 1 κρύβει περισσότερη προετοιμασία από τον προπονητή και το σταφ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Βελιγράδι και σας μεταφέρει το κλίμα και όσα πρόκειται να συμβούν στη σειρά με τη Μακάμπι, με το σκορ στο 1-1 μετά το break στο Game 1.

Το βίντεο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού για το Game 3 με την Μακάμπι!

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κούβαρης pic.twitter.com/J6puFdkJzF

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) April 29, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό