16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη για τα πλέι οφ στο υπουργείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία του με την έναρξη των πλέι οφ/πλέι άουτ και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την ομαλή διεξαγωγή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και όλων των εμπλεκόμενων μερών, δηλαδή των ομάδων της Λίγκας και της Αστυνομίας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έθεσε όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι είναι κοινή πρόκληση και ευθύνη η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών και κυρίως, είναι απαίτηση της κοινωνίας η ασφάλεια εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ασφαλής μεταφορά των ομάδων στα γήπεδα, ο πολλαπλασιασμός των προελέγχων για να μην περνούν στους χώρους των γηπέδων επικίνδυνα αντικείμενα, οι έλεγχοι στους χώρους του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα και οι μετακινήσεις των οπαδών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό