22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Πεδίον του Άρεως – Είχε στην κατοχή του κοκαΐνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας γνωστός τράπερ συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Κυψέλη για κατοχή κοκαΐνης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δημοφιλής στη νεολαία τράπερ συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως, έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ο 27χρονος τράπερ βρισκόταν, μαζί με ένα άλλο άτομο, το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυρομματαίων στο Πεδίον του Άρεως, όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ο ένας νεαρός το έβαλε στα πόδια με κατεύθυνση προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μετά από λίγο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις στέπες του, το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Ο τράπερ συνελήφθη για την κατοχή κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Τέλος, ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό