19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Διαιτητής πιάστηκε να κλέβει από τις κάμερες – Είχε σφυρίξει το ΠΑΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και προκαλεί σάλο «τρεντάρει» παντού. Ο διαιτητής της Euroleague Ματέι Μπολτάουζε, φέρεται να πιάστηκε να κλέβει κολόνια από το αεροδρόμιο, με την κάμερα ασφαλείας να αποθανατίζει την στιγμή και να τον πιάνει στα… πράσα.

Συγκεκριμένα το εν λόγω σκηνικό, συνέβη το περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «republika.rs». Ο διαιτητής μόλις είχε σφυρίξει την αναμέτρηση Παρτίζαν – Μονακό, και κατά την είσοδό του στο αεροδρόμιο της πόλης  «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι, εκείνος έκλεβε κολόνια αξίας 221 ευρώ.

Το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο στο χώρο του μπάσκετ. Δείχνει αρχικά τον Σλοβένο, να… κόβει βόλτες μέσα στο κατάστημα, και στην συνέχεια να πηγαίνει μπροστά από ένα σταντ, το οποίο είχε και τα αρώματα. Ο ίδιος κοιτούσε επιμόνως δεξιά και αριστερά μήπως τον παρατηρούσε κάποιος, ενώ μάλιστα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς την κάμερα ασφαλείας. 

Το θέμα πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με την αστυνομία φυσικά να βλέπει το καταγεγραμμένο υλικό και να τον συλλαμβάνει. Στην συνέχεια πλήρωσε ένα ποσό της τάξεως των 256 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος. Το βίντεο πρώτη δημοσίευσε η «republika.rs» συνοδευόμενο και από σχετικό ρεπορτάζ. Ενώ όταν κλήθηκε από την ιστοσελίδα να απαντήσει σχετικά με το περιστατικό ο Μπολτάουζε δήλωσε: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω». 

Ο Σλοβένος είχε σφυρίξει μάλιστα και την πρόσφατη αναμέτρηση (23/4) στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των play off μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό