17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Συναγερμός» με Γουόκαπ, μόνος σίγουρος ο Λούντζης

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το ταξίδι και το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας προ ολίγων ημερών, ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο στα Δυτικά Προάστια και επιβλήθηκε με άνεση του Περιστερίου στο πλαίσιο της Basket League.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το σύνολό του. Με τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την Μπολόνια (07/03) και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να συνεχίζει την αποθεραπεία του, προέκυψε νέο ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου με το Περιστέρι, ο Τόμας Γουόκαπ έπεσε άτσαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Κατόπιν μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη (05/03), αυτή υπέδειξε ζημιά β’ βαθμού. Όπερ και σημαίνει, πως πολύ δύσκολα έως απίθανα θα προλάβει την Βίρτους Μπολόνια (07/03) ο νατουραλιζέ περιφερειακός.

Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο των Ιταλών αισιοδοξούν πως ο Τορνίκε Σενγκέλια θα «δώσει» το παρών στο ερχόμενο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γεωργιανό σταρ να φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βγάζει μέρος της προπόνησης της Τρίτης (05/03).

Αν τελικά, ο Τόμας Γουόκαπ δεν καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς της EuroLeague (το επικρατέστερο σενάριο) και οι συνθήκες συνεχίσουν να θέτουν εκτός τους Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ και Λαρεντζάκη, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν σε μια κρίσιμη εντός έδρας μάχη για την έκβαση του πλασαρίσματος ενόψει Playoffs, με μοναδικό δημιουργό τον Μιχάλη Λούντζη και τον Αϊζάια Κάνααν ως καθαρά γκαρντ συν τους, υπό συνθήκες, περιφερειακούς ΜακΚίσικ, ακόμα και Παπανικολάου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό