16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συλλεκτικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas με την υπογραφή της Bugatti

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bugatti συνεργάστηκε με την Adidas και παρουσίασαν από κοινού ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 99 ζευγαριών. Το όνομα αυτού είναι Adidas x Crazyfast Bugatti, και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι “ελαφρύ και γρήγορο”.

Σχεδιαστικά υπάρχουν αναφορές στην γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως το μπλε Bugatti Blue χρώμα, που συνδυάζεται με μαύρο, ενώ τα αρχικά της εταιρείας του Ettore Bugatti βρίσκονται στο πίσω μέρος.

Επιπλέον, εμφανή είναι τα motto της Adidas Impossible is Nothing και της Bugatti Create the Incomparable. Το κάτω μέρος του παπουτσιού διαθέτει μία στρώση carbon, ενώ από το ίδιο υλικό είναι εμπνευσμένο και το μοναδικό κουτί τους.
Τα 99 ζευγάρια θα πουληθούν μέσω δημοπρασίας από τις Adidas και Bugatti, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου, με την τιμή τους να αναμένεται να είναι πολλαπλάσια ακριβότερη από τα 260 ευρώ του Adidas X Crazyfast.

Οι τυχεροί νικητές θα λάβουν ένα ψηφιακό κουτί παπουτσιών, για να αποκτήσουν το πραγματικό ζευγάρι από τις 13 Νοεμβρίου και μετά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό