17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το ξεχωριστό gift box της The Athlete’s Foot και της adidas μας χάρισε το μεγαλύτερο «χαμόγελο»

Ειδήσεις Ελλάδα

To πιο όμορφο adidas box σε περιμένει στα καταστήματα The Athlete’s Foot για να γιορτάσουμε τα Χρισοτύγεννα μαζί με τα παιδιά του Χαμόγελου. 

Μία από τις συνήθειες που έχει κάνει τα Χριστούγεννα μία τόσο μαγική γιορτή είναι και η ανταλλαγή δώρων. Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων αφιερώνουν λίγο από το χρόνο και το budget των γιορτών για να ανακαλύψουν τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους τους και να τους δώσουν χαρά. Ένα δώρο, βέβαια, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι, συμβολίζει κάτι πολύ παραπάνω: νοιάξιμο, προσφορά, στήριξη και ενσυναίσθηση. Και τα παιδιά όλου του κόσμου είναι αυτά που το χρειάζονται λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

«It’s gifting season,» λοιπόν, και μαζί με την adidas και την The Athlete’s Foot φέτος έχεις και εσύ την ευκαιρία να κάνεις ένα λίγο πιο ξεχωριστό δώρο στα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ένα gift box, που θα φτάσει στα χέρια τους αυτές τις μέρες, απλά και εύκολα, μόνο με μία επίσκεψή σου σε ένα από τα καταστήματα της The Athlete’s Foot. Η συγκεκριμένη ενέργεια στήριξης του Χαμόγελου εγκαινιάστηκε πριν λίγες μόλις μέρες και μας καλεί να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών, χαρίζοντας ένα από τα signature κουτιά της adidas με πολλά, μικρά δώρα έκπληξη.

Μιλάμε για ένα από τα χαρακτηριστικά sneaker boxes της adidas, που αυτή τη φορά θα γεμίσει με δώρα όπως gadgets τεχνολογίας, beauty kits αλλά και αξεσουάρ adidas. Στη συνέχεια, το gift box αυτό θα προσφερθεί σε ένα παιδί από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που θα μπορέσει να παραλάβει ένα μικρό, ξεχωριστό δώρο από τον καθένα μας έναντι του εντελώς συμβολικού ποσού των τριών ευρώ. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου και η δωρεά μας μπορεί να ολοκληρωθεί στα ταμεία των καταστημάτων της The Athlete’s Foot χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια άλλη αγορά προϊόντος.

Ένα gift corner που γέμισε με τη χαρά της προσφοράς.

Η περασμένη Τρίτη ήταν λίγο πιο ιδιαίτερη για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα της The Athlete’s Foot στη στολισμένη Ερμού, και να γίνουμε μέρος της πιο γιορτινής gifting διαδικασίας μαζί με την adidas, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παρέα τα δικά μας custom κουτιά, επιλέγοντας τα items που θα βάλουμε μέσα στο original κουτί μας από τα διαθέσιμα στο corner και γράφοντας στην κάρτα την ευχή μας προς το παιδί που θα το λάβει. Ένα προσωπικό μήνυμα αγάπης και χαράς, που ελπίζουμε να γεννήσει τα ίδια ακριβώς συναισθήματα και στον παραλήπτη του στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Από το καλοκαίρι του 2023 η The Athlete’s Foot, ανακοίνωσε το πρόγραμμα TAF Community Impact με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων σε όλη την περιοχή του ΕΜΕΑ. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η The Athlete’s Foot στηρίζει έμπρακτα το έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από αυτή τη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία σε όλα τα καταστήματά της και μας καλεί φέτος τις γιορτές να μοιράσουμε και εμείς χαμόγελα, προσφέροντας ένα τόσο όμορφο δώρο σε όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Γιατί η gifting season είναι εδώ και έφθασε η ώρα να κάνουμε και εμείς την προσφορά μας σε ένα κατάστημα The Athlete’s Foot, για κάθε παιδί που περιμένει τον Άγιο Βασίλη. Έναν Άγιο Βασίλη που θα του προσφέρει το αγαπημένο του adidas originals box και πολλή αγάπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό