21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στ. Πέτσας: Ο κ. Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο Γιάννης Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ερωτηθείς αν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του υπουργού Εργασίας, όπως ζητούν κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την υπόθεση των voucher τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες.

«Σημασία έχει οι αστοχίες να διορθώνονται και ο κ. Μητσοτάκης το έκανε» επισήμανε ο κ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθύμισε παράλληλα πως το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τους δικαιούχους έξι επιστημονικών κλάδων καταργήθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού και πως οι επιστήμονες τους οποίους αφορούσε το πρόγραμμα θα λάβουν κανονικά την ενίσχυση των 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο, χωρίς προϋποθέσεις.

Όπως διευκρίνισε, τα 600 ευρώ στους επιστήμονες θα δοθούν από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και υπάρχει πρόνοια να μπορέσει να καλυφθεί και από συγχρηματοδοτούμενους πόρους, οι οποίοι εξασφαλίστηκαν αργότερα μέσα στον Απρίλιο.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ

«Όταν λαμβάνονται τόσο πολλά μέτρα σε τόσο μεγάλη πίεση χρόνου μπορεί να γίνονται και αστοχίες. Σημασία έχει οι αστοχίες να εντοπίζονται, να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε. Ταυτόχρονα, έδωσε εντολή να ξεκινήσει αξιολόγηση των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης μέσω ενδελεχούς ελέγχου της ποιότητας των προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Πράγμα που δεν συνέβη, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια» πρόσθεσε.

naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό