18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο Σαν Ντιέγκο για βαθμούς με στόχο το WTA Finals η Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αντίπαλο που θα προέρχεται από τους προκριματικούς θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο (σκληρή επιφάνεια), που ξεκινά τη Δευτέρα (10/10) και στο οποίο θα συμμετάσχει με wild card.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάνει προσπάθεια για να συγκεντρώσει τους πόντους που θα της επιτρέψουν να κερδίσει τη συμμετοχή της στο WTA Finals, που θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου.

Εφόσον προκριθεί, στο β΄ γύρο θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με την  Πλίσκοβα και ύστερα, πάντα βάσει λογικής, με την Σαμπαλένκα ή την Κουντερμέτοβα, ενώ αν φτάσει στα ημιτελικά θα περιμένει η Μπαντόσα ή η Γκαρσιά.

Στο ταμπλό επικεφαλής είναι το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ, που θα ξεκινήσει από το β΄ γύρο με μία από τις Μουγκουρούθα – Ριμπάκινα.

Μετά το Σαν Ντιέγκο ακολουθεί το 1.000άρι τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα (Μεξικό) και ακολούθως οι οκτώ πρώτες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA θα συμμετάσχουν στο WTA Finals, που θα διεξαχθεί στο Φορτ Γουορθ του Τέξας.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει στο Σαν Ντιέγκο ως 10η στην κατάταξη. Όγδοη είναι η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, που όμως δεν θα αγωνιστεί φέτος σε άλλο τουρνουά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό