23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επικός ο Νόβακ Τζόκοβιτς ως… μαέστρος – Συντόνιζε τις εις βάρος του αποδοκιμασίες στο ATP Finals

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνηθίζει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο στην εξέδρα κατά τη διάρκεια των αγώνων του, αλλά αυτή τη φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο, στο περιθώριο του ATP Finals.

Συναρπαστική είναι η εξέλιξη στο φετινό ATP Finals!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε και αποχώρησε με τραυματισμό από το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς. Το ιταλικό κοινό, μάλιστα, σε μια απαράδεκτη ενέργεια τον αποδοκίμασε.

Οι υπόλοιποι αγώνες, ωστόσο, είναι εξαιρετικοί και με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην έκπληξη της χθεσινής βραδιάς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, με 7-5, 6-7(5), 7-6(2), σε μία υπέροχη μάχη, που είχε διάρκεια τρεις ώρες και οκτώ λεπτά.

Το κοινό στο Τορίνο είναι ιδιαίτερα ένθερμο και φυσικά υποστήριζε τον συμπατριώτη τους σε αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση. Σε αρκετά σημεία του αγώνα αποδοκίμασε τον Σέρβο τενίστα, ο οποίος συνηθίζει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο στις εξέδρες.

Αυτή τη φορά το έκανε με επικό τρόπο! Την ώρα που καθόταν στον πάγκο του κι άγουγε τη «γιούχα», ο Τζόκοβιτς παρίστανε τον… μαέστρο, συντονίζοντας τις αποδοκιμασίες, οι οποίες ηχούσαν σαν μουσική στα αυτιά του.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, πάντως, αναγνώρισε την αξία του 22χρονου αντιπάλου του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Επαιξε καταπληκτικά και άξιζε τη νίκη. Αυτό του είπα μετά τη λήξη του αγώνα. Στις πιο σημαντικές στιγμές του ματς, έκανε τις καλύτερες επιλογές και άξιζε απόλυτα τη νίκη. Εγώ δεν ήμουν αρκετά επιθετικός και τού έδωσα την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο των πόντων.

Δεν πειράζει. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου κέρδιζα τέτοιου είδους αγώνες. Κάποια τα έχασα, όπως αυτό», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό