16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κρίσιμη «μάχη» με Ρούνε στο ATP Finals | Η ώρα και το κανάλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με «τελικό» μοιάζει η αναμέτρηση του Έλληνα πρωταθλητή κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ATP Finals στο Τορίνο.

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Finals δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Γιάνικ Σίνερ. Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας αθλητής θα πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε, ούτως ώστε να έχει ακόμα ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά, στην αυλαία του ομίλου κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-1 σετ του Δανού και την Τρίτη (14/11) θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ στη μάχη των νικητών, στη δεύτερη αγωνιστική του ATP Finals στο Τορίνο.

Ο 25χρονος τενίστας έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τον Χόλγκερ Ρούνε, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, αρχικά στο Roland Garros και η άλλο στο τουρνουά της Στοκχόλμης.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Δανό είναι προγραμματισμένη να αρχίσει το μεσημέρι της Τρίτης (14/11) στις 15:30 και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό