18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο Μιλάνο ως το Σάββατο ο Ιμπραΐμοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στο Μιλάνο μέχρι το Σάββατο και θα ακολουθήσει καραντίνα δύο εβδομάδων, πριν επιστρέψει στην προπόνηση.

Ο πρώην Σουηδός διεθνής είχε αρχικά απαιτήσει μια καθορισμένη ημερομηνία για την επανέναρξη στην Ιταλία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε να επανέλθει αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται στη Serie A.

Η Μίλαν ξεκινά την ατομική προπόνηση σήμερα, μετά από διεξοδικούς ιατρικούς ελέγχους των παικτών και του προσωπικού της, αλλά ο 38χρονος θα πρέπει να παραμείνει αυτοαπομονωμένος για τις επόμενες 14 ημέρες, ξεκινώντας από την ημερομηνία της επιστροφής του στην πρωτεύουσα της μόδας.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο επιθετικός αναμένεται να προσγειωθεί σε ένα διάστημα από αύριο έως το Σάββατο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην προπόνηση έως τις 24 Μαΐου.

Αφού πέρασε την περίοδο καραντίνας στην πατρίδα του, ο Ιμπραΐμοβιτς διατηρήθηκε σε φόρμα προπονούμενος με τη Χάμαρμπι και παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε καλά με το σύλλογο στον οποίο αγόρασε μερίδιο 23,5%, στα τέλη του περασμένου έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό