20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε εξέλιξη η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριμερής σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα.Πρόκειται για την πρώτη τριμερή σύνοδο σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών που πραγματοποιείται μετά την ανάληψη της εξουσίας στο Ισραήλ από την κυβέρνηση του Ναφτάλι Μπένετ.

Κατά τη διάρκεια της τριμερούς συνάντησης, ο κ. Δένδιας τόνισε τη σημασία της ενεργειακής συνεργασίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της διασυνδεσιμότητας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

#PartnersForOurFuture 🇬🇷🇮🇱🇨🇾Τριμερής συνάντηση ΥΠΕΞ @NikosDendias , @Christodulides & Y.Lapid στα Ιεροσόλυμα – η ισχυρή θετική ώθηση στην τριμερή εταιρική σχέση 🇬🇷🇮🇱🇨🇾 & η κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας στο επίκεντρο https://t.co/EyWA8AiZOD

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) August 22, 2021 Η ισχυρή θετική ώθηση στην τριμερή εταιρική σχέση Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ και η κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας βρίσκονται στο επίκεντρο”, τονίζει ο ΥΠΕΞ. 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί επίσης το ζήτημα της πανδημία, της καταπολέμησης των πυρκαγιών και η προστασία του περιβάλλοντος, υπό το φως και των πρόσφατων πυρκαγιών στις τρεις χώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό