21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε αντίθεση με τον Γεωργιάδη, ουδέποτε υποστηρίξαμε ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σε ποιον απαντάει άραγε ο κ. Δένδιας; Εμείς, σε αντίθεση με τον κ. Γεωργιάδη, ουδέποτε υποστηρίξαμε ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «είναι κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ, αλλά δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι  «Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό», αναφερόμενος στην διαγραφή του Κ. Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ. 

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων. Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη», σημείωσε. 

Την ίδια ώρα, με αφορμή το ίδιο θέμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, δήλωσε ότι «Δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ», αφήνοντας αιχμές για τον Ν. Δένδια. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό