16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σήμερα ξεκινά προπόνηση με μπάλα ο Νεϊμάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεϊμάρ, που βρίσκεται ακόμα σε «ανάπαυση» μετά το διάστρεμμα του δεξιού αστράγαλου που υπέστη στον πρώτο αγώνα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξαναρχίζει από σήμερα την προπόνηση με την μπάλα.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα στη φάση των «16» τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ο γιατρός της Εθνικής ομάδας έδωσε την είδηση.

«Όσον αφορά τον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο (τραυματίας στον μηρό), δεν έχουν ξαναρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα ακόμα», είπε ο γιατρός της Σελεσάο, Δρ Ροντρίγκο Λάσμαρ.

«Αυτό θα γίνει σήμερα (3/12) και είναι σημαντικό να παρατηρούμε πώς αντιδρούν. Ανάλογα με αυτές τις επόμενες δύο μέρες, μπορεί να είναι ή όχι σε κατάσταση», πρόσθεσε, δείχνοντας περισσότερη αισιοδοξία για τον μπακ Ντανίλο (διάστρεμμα αστραγάλου), που «παρουσιάζει μια πολύ θετική εξέλιξη».

Από την άλλη, ανησυχία υπάρχει επίσης για τους Άλεξ Τέλες και Γκάμπριελ Ζεσούς, «θύματα» και οι δύο του χθεσινού αγώνα με το Καμερούν στο γόνατο. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν στη διάρκεια του αγώνα και θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό