15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-1: «Βασίλισσα» στο ντέρμπι και βλέπει τον τίτλο (s+photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο el classico επικρατώντας 2-1 της Μπαρτσελόνα και πάτησε κορυφή στην La Liga

Στην κορυφή της La Liga επέστρεψε ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο el classico με την Μπαρτσελόνα επικρατώντας 2-1 και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει το βράδυ της Κυριακής (22:00) ελπίζοντας ότι η Μπέτις θα στερήσει βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πλέον η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι στους 66 βαθμούς όσους και η Ατλέτικο, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι στην 3η θέση με 65 βαθμούς. Κάτι που μας δείχνει ότι ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα είναι υπόθεση για τρεις.

 

Βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αισθάνεται και τυχερή καθώς η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-2 στο φινάλε αλλά το δοκάρι σταμάτησε τον Μορίμπα.

 

 

Μόλις στο 13′ ο Βαλβέρδε ανέβηκε από δεξιά και έκανε την πάσα στον Βάθκεθ, ο οποίος με πάσα βρήκε τον Μπενζεμά και αυτός σκόραρε με τακουνάκι.

 

Στο 28′ ο Κρόος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Ζόρντι Άλμπα και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.

 

Η Μπαρτσελόνα παραλίγο να μειώσει στο 46′, όταν ο Μέσι εκτέλεσε απ’ ευθείας κόρνερ στο δοκάρι. Ωστόσο, τα κατάφερε στο 60′ όταν ο Ζόρντι σέντραρε από αριστερά, ο Γκριζμάν άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Μινγκέθα που ακολουθούσε σκόραρε.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μορίμπα με γυριστό το πέναλτι τράνταξε το δοκάρι του Κουρτουά.

 

 

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Λούκας Βάθκεθ (43′ Οντριοθόλα), Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72′ Ισκο), Βαλβέρδε (61′ Ασένσιο), Βινίσιους (72′ Μαρσέλο), Μπενζεμά (72′ Μαριάνο)Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο (72′ Μορίμπα), Λενγκλέ, Μινγκέθα, Ντεστ (46′ Γκριεζμάν), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (64′ Σέρζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (81′ Μπρέθγουεϊτ), Μέσι, Ντεμπελέ (81′ Τρινκάο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό