17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρέθυμνο: 16χρονη καταγγέλλει επίθεση από σκυλιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στιγμές τρόμου βίωσε μια 16χρονη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενα σκυλιά στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά δάγκωσαν την16χρονη στην περιοχή του Εσταυρωμένου και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους πήραν τα δεσποζόμενα ζώα και εξαφανίστηκαν.

Η 16χρονη -όπως αναφέρει το cretalive.gr- μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν έλαβε εξιτήριο.

Το κορίτσι φέρεται να έχει καταγγείλει ότι ένα ζευγάρι είχε βγάλει βόλτα τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, αλλά κάποια στιγμή τα ζώα ξέφυγαν από τον έλεγχο των ιδιοκτητών τους και επιτέθηκαν στην 16χρονη, την οποία δάγκωσαν.

Τότε το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει έντρομο, προσπαθώντας να αποφύγει την επίθεση από τα σκυλιά. Τελικά, οι ιδιοκτήτες -πάντα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται- ότι μάζεψαν τα σκυλιά και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να βοηθήσουν την 16χρονη.

Ανάλογη επίθεση στη Ρόδο

Πριν από δύο 24ωρα, μια ανάλογη επίθεση από (τρία) σκυλιά δέχθηκε μια νεαρή που προχωρούσε σε δρόμο στην συνοικία της Αγίας Αναστασίας στην πόλη της Ρόδου. Η νεαρή γυναίκα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα σκυλιά της προκάλεσαν δαγκωματιές στα πόδια.

Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν ήξεραν πως να βοηθήσουν την τραυματισμένη κοπέλα. Όπως αναφέρουν, δεν είναι η πρώτη φορά που σκυλιά επιτίθενται σε περαστικούς, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αναστασίας, αφού παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό