18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η πρώτη ανάρτηση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, μαζί με ένα σύντομο αλλά όλο νόημα μήνυμα προς τους ακόλουθούς της, επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός και influencer, την Μεγάλη Τετάρτη ανέβασε μια παλαιότερη φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα τη λέξη «Grateful», που σημαίνει  «ευγνώμων».

Ίσως με αυτό τον τρόπο θέλησε να τους ευχαριστήσει για την διακριτικότητα αλλά και τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την προσωπική της ζωή.

Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Πριν από λίγες μέρες, η κάμερα της εκπομπής  Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν την αγαπημένη ηθοποιό στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και της ζήτησαν να κάνει μια δήλωση:

«Γεια σας! Καλά είμαι, μια χαρά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει εκείνη αφού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την προσωπική της ζωη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό