16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρώτο trailer για τη βιογραφία διά χειρός Baz Luhrmann

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Warner Bros. δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη βιογραφική ταινία Elvis του Baz Luhrmann, η οποία θα εμβαθύνει τόσο στην ζωή και την καριέρα του Elvis Presley, όσο και στην ιδιαίτερη σχέση του με τον manager του (συνταγματάρχης Tom Parker). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Austin Butler (Elvis) και τον Tom Hanks (Colonel Tom Parker).

Η επίσημη περιγραφή της Warner Bros. για την ταινία αναφέρει πως η ιστορία θα εξερευνήσει την πολύπλοκη δυναμική της σχέσης των δύο αντρών που κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια, από την καλλιτεχνική εκτόξευση του Elvis Presley μέχρι το τέλος της “εποχής της αθωότητας” στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Baz Luhrmann (The Great Gatsby) σκεφτόταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Miles Teller, Ansel Elgort, Harry Styles και Aaron Taylor-Johnson, αλλά τον κέρδισε ο Austin Butler χάριν στην ερμηνεία του στο The Iceman Cometh στο Broadway απέναντι στον Denzel Washington.

Το Elvis αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό