17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR μετρούν αντίστροφα προκειμένου να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια ακόμα σημαντική μονομαχία της τρέχουσας σεζόν. Οι δύο «αιώνιοι» αναμένεται να κοντραριστούν για έκτη φορά φέτος μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ, τα δύο ματς της κανονικής περιόδου της Basket League, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο γύρο της Regural Season.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης (14/03, Novasports Prime) είναι προγραμματισμένο για τις 19:45, ενώ την τελευταία τους προπόνηση (13/03) οι δύο ομάδες την έδωσαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός προφανώς και συνεχίζει την προετοιμασία στο γήπεδό του ενόψει του «ντέρμπι αιωνίων» που θα φιλοξενήσει, όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR σε μια προχώρησε σε μια κίνηση που είχε να κάνει 22 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2002, όταν ήταν και η τελευταία φορά που προπονήθηκε στο φαληρικό γήπεδο πριν από το ένα ντέρμπι.

EUROKINISSI
Κέντρικ Ναν: «Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το ματς του Κυπέλλου για να έχουν έναν τίτλο»

Για εσάς μπορεί να είναι περίεργο, αλλά για εμάς είναι φυσιολογικό. Σίγουρα θέλω να κάνω προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, δεν παίζει ρόλο αν είναι η έδρα του Ολυμπιακού. Το ίδιο είναι στη Μαδρίτη ή τη Βαρκελώνη. Επειδή είναι ο Ολυμπιακός, να μην την κάνουμε; Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, όλα ήταν σωστά και δίκαια. Είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε, ελπίζω να συνεχίσει και ο Ολυμπιακός. Η… μάχη είναι φυσιολογική στο παρκέ, αλλά οι δύο ομάδες είναι επαγγελματικές. Αν ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν θέλει να κάνει προπόνηση, είναι δική του απόφαση. Το έχω κάνει και με τη Φενέρ στην Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν όσον αφορά την πρωτότυπη κίνηση των «πρασίνων» και συνέχισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό:

«Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, σίγουρα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί είναι ντέρμπι, αλλά κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλά. Βλέπω τους αγώνες του, παίζει με πολύ καλή οργάνωση, με σπουδαίο mentality. Για καμία ομάδα της EuroLeague δεν είναι εύκολο να έρθει εδώ και να κερδίσει. Εμείς όμως το έχουμε ήδη κάνει στο Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε στον αγώνα που είναι πολύ σημαντικός και για τους δύο».

EUROKINISSI

«Προετοιμαστήκαμε για το ντέρμπι κοιτώντας βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι για το πώς μας κέρδισαν. Κάναμε μία πολύ καλή προπόνηση χθες και είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι και για τη νίκη εκεί μέσα. Θα είναι ένα παιχνίδι σκληρό, physical. Είναι η μάχη της Ελλάδας και θα είμαστε σοβαροί. Ο τελικός του Κυπέλλου ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το ματς του Κυπέλλου για να έχουν έναν τίτλο, σίγουρα το θυμόμαστε αυτό», ήταν οι δηλώσεις του Κέρντικ Ναν ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό