15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανισορροπία στις αποδόσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντέρμπι της Λεωφόρου προκαλεί (και) για στοιχηματική συζήτηση, λόγω κυρίως των ανισορροπιών στις αποδόσεις. Στο 1.85 του διπλού δεν αποτυπώνεται, θεωρώ, η δυσκολία του αγώνα για τον Ολυμπιακό, παρότι το (σχεδόν) άδειο γήπεδο αποδυναμώνει αισθητά τον παράγοντα έδρα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μόνος του το παιχνίδι στον Βόλο. Μια ήττα-πισωγύρισμα μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες – όλες στη Λεωφόρο. Με ρεκόρ 7-1-1 στην ιστορική του έδρα, μόλις 5 γκολ παθητικό και γενικά καλή ψυχολογία, νομίζω ότι έχει καλύτερες πιθανότητες απ’ όσο λένε οι αποδόσεις, για να μην χάσει τουλάχιστον.

Πάντα λέμε ότι αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά. Γι’ αυτό και δεν θα συμπεριλάβω στην επιχειρηματολογία το πρόσφατο 0-0 του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα. Θα γράψω μόνο ότι οι απουσίες έχουν χαλάσει το ρυθμό σχεδόν όλων των ομάδων και οι «ερυθρόλευκοι», όπως έχουμε ξαναπεί, παρά τη δεδομένη ανωτερότητά τους, δεν είναι ότι βγάζουν μάτια φέτος.

Περιμένω «σφιχτό» ματς και θεωρώ ελκυστικό το 2.75 στο ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ ο Παναθηναϊκός (1-0 οποιαδήποτε στιγμή). Και ας γίνει ό,τι θέλει μετά.

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Προγνωστικά στοιχήματος

Εσπασε, τελικά, το σερί της Βιγιαρεάλ, στο 2-2 με την Ατλέτικο. Αξιζε τη νίκη, πάντως, με τα xG στο 2.56-0.88. Από το… πουθενά και με μια τρομερή έμπενυση του Κορέα από τη σέντρα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Το γύρισε σε 2-1, πλήρωσε όμως την αδυναμία της να καθαρίσει μια φάση στο γκολ της ισοφάρισης. Της στοίχισαν και οι απουσίες, αφού δεν είχε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Συνολικά, πάντως, η εικόνα της ήταν παρόμοια με αυτήν των προηγούμενων παιχνιδιών. Αυτή θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει στο εκτός με την Ελτσε.

Μια Ελτσε, βέβαια, απίστευτα κυνική και αποτελεσματική. Τη Δευτέρα πέρασε από την Εσπανιόλ (2-1) βρίσκοντας δύο γκολ στις δύο πρώτες φάσεις της, στο πρώτο 10λεπτο. Απρόβλεπτη αν υποτιμηθεί, ικανή να σκοράρει με μισή ευκαιρία, σε βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το «καθαρό» σημείο. Θα έλεγα, λοιπόν, για να πάμε και στο δια ταύτα, ότι το 1.85 του διπλού δεν λέει κάτι. Παρά τη φόρμα της Βιγιαρεάλ.

Σε αρκετά καλύτερη απόδοση (2.25) είναι το G/G+Over. Ενα πιθανό ενδεχόμενο, βάσει της επιθετικής φιλοσοφίας αλλά και των αμυντικών αδυναμιών του «κίτρινου υποβρυχίου».

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό