20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποιες είναι οι τιμές της Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα; (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Tonale, το πιο μικρό και φιλόδοξο SUV της Alfa Romeo ξεκινά την παρουσία του και στη χώρα μας, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του.

Η Tonale, για την αρχή, θα είναι διαθέσιμη με το σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών με την ήπια υβριδική υποβοήθηση, που αποδίδει 130 ίππους στην εισαγωγική και 160 ίππους στην κορυφαία εκδοχή του.  Επίσης 130 ίππους αποδίδει και ο diesel των 1.600 κυβικών, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως το αυτόματο κιβώτιο DDCT (με εφτά σχέσεις στις εκδόσεις βενζίνης και με 6 στην πετρελαιοκίνητη) και πως κινητήριοι τροχοί είναι οι εμπρός.

Για το λανσάρισμα υπάρχουν εκπτώσεις -ή προωθητικό πρόγραμμα αν προτιμάτε- που ανάλογα με τον κινητήρα και την έκδοση κυμαίνονται από 1.900 έως και 2.800 ευρώ.

Συνυπολογίζοντας και τις εκπτώσεις οι τιμές της Tonale ξεκινούν από τις 37.300 ευρώ για την έκδοση βενζίνης των 130 ίππων και με επίπεδο εξοπλισμού Super, ενώ η αντίστοιχη diesel κοστίζει από 41.800 ευρώ.

Τις αναλυτικές τιμές της Tonale μπορείτε να τις δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, ενώ αυτές όλων των μοντέλων της Alfa Romeo κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό