18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Πλοία» τα αεροπλάνα, από τις πλημμύρες ( βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πνίγηκε» το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης χθες, καθώς καταιγίδες με έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρισαν χώρους  ανάμεσα στους οποίους και  διαδρόμους προσγείωσης -απογείωσης.

Το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να ακυρώσει δεκάδες πτήσεις, ενώ σημαντικές ήταν και οι καθυστερήσεις, προκαλώντας αναστάτωση. Μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις επιβατών που δεν μπόρεσαν να αποβιβαστούν από τα αεροσκάφη που κατάφεραν να προσγειωθούν,  λόγω της πλημμύρας.

Περισσότερες από 20 πτήσεις  κλήθηκαν να αλλάξουν πορεία καθώς ο καιρός επιδεινωνόταν.

Had quite a few DM’s from people wondering why flights were diverting away from Frankfurt….here’s your answer 👇💦

pic.twitter.com/05ZAoFO2WN

— Flight Emergency (@FlightEmergency) August 16, 2023

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αεροπλάνα ακινητοποιημένα στο αεροδρόμιο, μέσα σε “λίμνες” νερού.

Περίπου 70 πτήσεις χρειάστηκε να ακυρωθούν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών,πάνω από χίλιοι επιβάτες επηρεάστηκαν από το πρόβλημα, ενώ ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι οι διαδικασίες επίγειας εξυπηρέτησης σταμάτησαν εντελώς για περισσότερες από δύο ώρες.

Σύμφωνα με τοπικό γερμανικό μέσο Hessische Rundfunk, οι μετεωρολόγοι κατέγραψαν περισσότερους από 25.000 κεραυνούς σε περίπου μία ώρα. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν ξεκάθαρα τη σοβαρότητα των καιρικών συνθηκών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό