18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Βιάζεστε να παραλάβετε πρώτοι τη βαλίτσα σας από το αεροδρόμιο;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν ταξιδεύετε συχνά με πολλές αποσκευές ή απλώς είστε πάντα βιαστικοί, τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά πως η αναμονή για την παραλαβή της βαλίτσας σας στο αεροδρόμιο είναι μια χρονοβόρα και στρεσογόνα διαδικασία.

Στρεσογόνα γιατί πάντα νιώθουμε πως κάτι θα πάει στραβά και δεν θα εντοπίσουμε τη βαλίτσα μας, χρονοβόρα γιατί υπάρχει αρκετός χρόνος αναμονής μέχρι να τοποθετηθούν όλες οι αποσκευές των επιβατών στον ιμάντα παραλαβής του αεροδρομίου.

Και μπορεί να μην υπάρχει μαγικό ραβδάκι που εμφανίζει ό,τι θέλετε εδώ και τώρα, υπάρχουν όμως ένα-δύο κολπάκια που μπορεί να κάνουν τη βαλίτσα σας… να βγει πρώτη στη σειρά!

Σύμφωνα με τη New York Post, μπορείτε να πάρετε ένα αυτοκόλλητο «εύθραυστο» από το προσωπικό του αεροδρομίου και να το κολλήσετε πάνω στη βαλίτσα σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο αναμονής σας, όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο στον προορισμό σας, και αυτό γιατί συχνά οι αποσκευές με την ετικέτα «εύθραυστο» μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο και, ως εκ τούτου, βγαίνουν και πρώτες.

Βέβαια, υπάρχει και άλλος ένας τρόπος, τον οποίο λίγο πολύ τον φαντάζεστε: να κάνετε check in τελευταίοι. Έτσι, διασφαλίζετε ότι η βαλίτσα σας φορτώνεται τελευταία στο αεροπλάνο και όλοι γνωρίζουν ότι τελευταίος που μπαίνει μέσα σημαίνει ότι θα είναι και ο πρώτος που θα βγει έξω.

Το μόνο κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως υπάρχει πιθανότητα, αν δεν υπολογίσετε καλά τους χρόνους, να χάσετε τελικά το αεροπλάνο.

Η απόφαση δική σας…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό