23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περασμένες Ζωές: Η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης που είδαμε φέτος στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Κορεάτισσας Celine Song με τίτλο “Περασμένες Ζωές” έρχεται στις 12 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer. Εμείς το είδαμε και σας μεταφέρουμε μερικές σκέψεις μας

Στις 12 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στους κινηματογράφους για να κλάψουμε αλλά και να γελάσουμε με την ταινία “Περασμένες Ζωές” (στα αγγλικά “Past Lives”), το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Κορεάτισσας Celine Song. Ήμουν μια από τους τυχερούς που κατάφεραν να δουν την ταινία στην πανελλήνια πρεμιέρα της, στις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας, και παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε, ακόμη βρίσκεται στις σκέψεις μου. Είναι από εκείνες τις ταινίες που αφήνουν ένα μικρό αγκάθι στην καρδιά, αλλά με έναν τρόπο που ξέρεις ότι θα επιστρέψεις σε αυτή κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί άγγιξε ένα πολύ δικό σου κομμάτι. Είναι μια ταινία-βίωμα που οι λέξεις που διαλέγει κανείς για να την περιγράψει, είναι οι ίδιες που περιγράφουν συναισθήματα.

Να σημειωθεί πως έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Αμερική κι έχει πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο περασμένο Φεστιβάλ Sundance τον Ιανουάριο κι έπειτα στο Φεστιβάλ Βερολίνου τον Φεβρουάριο, ενώ αναμένεται να βρεθεί κατευθείαν στα φετινά Βραβεία Όσκαρ.

Αλλά ας δούμε μαζί γιατί αυτή η ταινία αξίζει την προσοχή μας…

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό