19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παυλίδης… on fire, σκόραρε κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα, καθώς πέτυχε και άλλο γκολ στην Eredivisie απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε μετά από καλοεκτελέσμενο κόρνερ του Ντάνι Ντι Βιτ, ο οποίος έστειλε την μπάλα… συστημένη στο κεφάλι του Παυλίδη. 

Η ομάδα του Έλληνα φορ, δεν «πάταγε» καλά από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι έμεινε «πίσω» στο 19ο λεπτό με γκολ του Ινίγκο Κόρντομπα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν… στροφές και μετά την ισοφάριση του Παυλίδη, ο Ντε Βιτ από εκτελεστής έγινε… σκόρερ δίνοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς, έχοντας 39 βαθμούς στην 4η θέση, ενώ ο Άγιαξ… καραδοκεί στους 35 πόντους. 

Η Αλκμάαρ την φετινή χρονιά έχει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται ήδη στην φάση των «16» του Conference League, διότι τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. 

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ταυτόχρονα πέτυχε και το 21ο του τέρμα στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα και το 25ο σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα, με αυτές τις επιδόσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, δεν θα… σκεφτεί και δεύτερη φορά, για να επιλέξει τον υψηλόσωμο επιθετικό για το παιχνίδι με το Καζακστάν τον ερχόμενο Μάρτιο.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό