17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρουσιάζεται ο Πέδρο Άλβες από τους ερυθρόλευκους

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
05.12.2023 | 12:58

Ο Πέντρο Άλβες
PEDRO ALVES LINKEDIN

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την Τρίτη (5/12) το μεσημέρι τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, και από εκεί και πέρα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στους ερυθρόλευκους.

Η εποχή του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει και επίσημα την Τρίτη (5/12) το μεσημέρι με την παρουσίαση του 40χρονου Πορτογάλου από τους “ερυθρόλευκους” και από εκεί και πέρα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό αναφορικά και με το θέμα του προπονητή

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού ανέφερε: “Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» η παρουσίαση του Pedro Alves”.

Ο 40χρονος Πορτογάλος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε πόστο αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ. Εκεί παρέμεινε για πέντε χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2023.

Ουσιαστικά ανέβαλε την ομάδα τη σεζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και μέσα σε τρεις σεζόν κατάφερε να την επαναφέρει στην πρώτη φτάνοντας παράλληλα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου τη σεζόν 2020-21. Την επόμενη χρονιά η Εστορίλ τερμάτισε στην ένατη θέση, ενώ πέρσι ήταν 14η.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό