20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρελθόν ο Ντιλέινι από την Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της τη λύση της συνεργασίας με τον 31 χρονο γκαρντ, ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός σχολίασε στο λογαριασμό του στο Twitter, ότι η αποδέσμευση του από το σύλλογο έγινε κατόπιν κοινής συμφωνίας με τη διοίκηση.

Ο ύψους 1.91μ εξαιρετικός σουτέρ είχε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων, με τις δύο πλευρές ωστόσο να αποφασίζουν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, απόφαση που δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη εάν αναλογιστεί κανείς αυτά που έχουν συμβεί  τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ντιλέινι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του από τα τέλη Μαρτίου, χωρίς να λάβει σχετική άδεια από την «Μπαρτσα». Από τότε είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές, μέσω του διαδικτύου την αντίθεσή του με τις σκέψεις των ανθρώπων της Euroleague, αλλά και της Liga Endesa, γνα συνεχιστεί η σεζόν.

Η ομάδα της Καταλονίας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο, ο Ντιλέινι παραμένει στις ΗΠΑ κι όπως έγινε γνωστό από το σύλλογο θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό