21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρανοϊκές οι απαιτήσεις των Νετς από τους Σέλτικς, έκλεισε το τηλέφωνο η Βοστώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
10.08.2022 | 20:48

2022 AP PHOTO/STEVEN SENNE

“Θέλουμε τον Μπράουν και τον Τέιτουμ” είπαν οι Νετς στους Σέλτικς, για να ακούσουν το τηλέφωνο να κλείνει. Παγιδευμένος σε μια κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε παραμένει ο Κέβιν Ντουράντ.

Η σαπουνόπερα στην οποία πρωταγωνιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες ο Κέβιν Ντουράντ, συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται, θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη στο παρασκήνιο μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Τσάι, συναντήθηκε με τον KD, τον άκουσε να λέει “ή εγώ ή οι Νας – Μαρκς” και λίγη ώρα μετά, μέσω Twitter, στήριξε τον προπονητή και τον GM του οργανισμού.

Ο Ντουράντ θέλει να αποχωρήσει, αυτό δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει από τη στιγμή που η ιδιοκτησία επέλεξε Νας και Μαρκς, όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται έκπληξη η ενδεχόμενη παρουσία του στο training camp και στα πρώτα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Με την απόφασή τους, οι Νετς ουσιαστικά έριξαν τις “μετοχές” του Ντουράντ και οι προτάσεις που θα δεχθούν θα είναι σαφώς χαμηλότερες από την αξία του αθλητή τους. Ήδη οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις με τους Σέλτικς οδήγησαν σε αδιέξοδο, καθώς η ομάδα της Βοστώνης άκουσε την φράση “θέλουμε τον Τζέιλεν Μπράουν και τον Τζέισον Τέιτουμ” και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η απάντηση των Νετς ήταν πως με ένα πακέτο στο οποίο θα μπουν οι Μάρκους Σμαρτ – Τζέιλεν Μπράουν μαζί με draft picks είναι ευχαριστημένοι, ακόμη κι έτσι όμως, οι Σέλτικς φοβούνται να γκρεμίσουν αυτό που έχουν χτίσει με τόσο κόπο για έναν μπασκετμπολίστα με εύθραυστη ψυχολογία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό