18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιτήδειοι «ξάφρισαν» 5.500 ευρώ από 60χρονη για υποτιθέμενη επένδυση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τραπεζικό της λογαριασμό να… αδειάζει είδε μια 60χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία πείστηκε από επιτήδειους να επενδύσει 5.500 ευρώ, τα οποία τελικά έκαναν φτερά. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες. Οι υποτιθέμενοι επενδυτές έπεισαν τη γυναίκα ότι υπάρχει μια επένδυση, στην οποία θα βάλει λίγα χρήματα και θα πάρει πολλά. Σε πρώτη φάση της ζήτησαν να επενδύσει 250 ευρώ, ποσό το οποίο η γυναίκα έδωσε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ενημέρωσαν ότι η επένδυση απέδωσε και ότι θα λάμβανε τα κέρδη της, ωστόσο κατάφεραν να την πείσουν να επενδύσει κι άλλα χρήματα. Η 60χρονη τους έδωσε ακόμη 5.250 ευρώ και περίμενε τα νέα «κέρδη». Οι επιτήδειοι ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και ζήτησαν από τη γυναίκα ακόμη 6.000 ευρώ, γεγονός που την έβαλε σε υποψίες. 

Τότε, όπως αναφέρει το cretalive.gr, η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι προφανώς είχε να κάνει με απατεώνες, αφού συνεχώς της ζητούσαν χρήματα, χωρίς ποτέ να έχει λάβει στα χέρια της τα κέρδη από τις επενδύσεις, παρά μόνο λόγια… Ωστόσο ήταν πλέον αργά… Η 60χρονη απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, όπου προχώρησε σε καταγγελία, με σκοπό να συλληφθούν οι δράστες της απάτης εις βάρος της και να μπορέσει να πάρει τα χρήματά της πίσω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό