17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πήρε βαθμό μετά από 3 αγώνες ο ΟΦΗ, «χτίζει» αήττητο σερί η Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τη Λαμία (08/01) στο «Γεντί Κουλέ» για τη 17η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την ισοπαλία 1-1, με τον Ακούνια να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 3′ και τον Νέιρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 38′.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παρέμεινε 8η, έχοντας πλέον 21 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ μετά από τρεις σερί ήττες, μπόρεσε να πάρει βαθμό.

Το ματς:

Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει στην αναμέτρηση. Μόλις στο 3′ μετά από μία τρομερή πάσα του Κυριάκου Παπαδόπουλο με εξωτερικό φάλτσο, ο Ματίας Ακούνια έκανε ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το 1-0 της Λαμίας.

Ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο του αγώνα μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. Οι Κρητικοί είχαν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ προκειμένου να κάνουν το 1-1 και να φέρουν τα πράγματα στα ίσα. Τον σκοπό τους τον πέτυχαν στο 38′, όταν ο Νέιρα ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, με τον Αργεντινό να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, με τον ΟΦΗ να έχει λίγες παραπάνω ευκαιρίες για γκολ, αλλά τον Ακούνια να αστοχεί από πολύ κοντινή απόσταση για να διπλασιάσει τα τέρματά του και της ομάδας του.

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Ακούνια, Μαρτίνες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό