18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέθανε η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac, Christine McVie

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή ειρηνικά σε ένα νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η McVie είχε γράψει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των Fleetwood Mac, όπως το Little Lies, Everywhere, Don’t Stop, Say You Love Me, και Songbird. Αξίζει να σημειωθεί πως το άλμπουμ τους με τίτλο «Rumours», που κυκλοφόρησαν το 1977, βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας με τους δίσκους με τις περισσότερες πωλήσεις, αφού ξεπέρασε τα σαράντα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας της Christine McVie στο Facebook ανέφερε: «Έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, μετά από σύντομη ασθένεια. Ήταν παρέα με την οικογένειά της. Σας ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή και θα θέλαμε όλοι να κρατήσουν την Christine στην καρδιά τους και να θυμούνται τη ζωή ενός απίστευτου ανθρώπου και σεβαστού μουσικού που αγαπήθηκε παγκοσμίως. RIP Christine McVie.»

Το βρετανοαμερικανικό ροκ συγκρότημα, που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1967, πούλησε περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα γκρουπ όλων των εποχών.

Η Christine Perfect, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, παντρεύτηκε τον μπασίστα των Fleetwood Mac, John McVie και ξεκίνησε ως Christine McVie στο συγκρότημα το 1971, ενώ έφυγε από αυτό μετά από 28 χρόνια κοινής πορείας και συνεργασίας το 1998. Επέστρεψε το 2014.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό