22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης κατά Βελόπουλου: Πουλάει χριστιανισμό για ψήφους

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρά κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής στο Action24 και με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο Action24 ότι «να πάνε στις εκκλησίες όσοι πιστεύουν, όχι για ψηφοθηρικούς λόγους».

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον κύριο Βελόπουλο γιατί το έχει παρακάνει είπε ο κ. Γεωργιάδης ενώ τον κατηγόρησε για αλαζονεία και υποκρισία μόλις ανέβηκαν τα ποσοστά του  λέγοντας χαρακτηριστικά: Ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του ταυτόχρονα  Αρχιεπίσκοπο και Μητροπολίτη. Ήρθε και μας είπε το ανεπίτρεπτο για το αν μας επιτρέπει να πάμε στους ιερούς ναούς τη Μ. Εβδομάδα καθορίζοντας ποιος μπορεί να μπαίνει στους ναούς. Και τώρα περίπου υβρίζει τον Μακαριώτατο ότι είναι σε συμπαιγνία με τον Μητσοτάκη εναντίον του Βελόπουλου .

Στη συνέχεια ο υπουργός ανέβασε τους τόνους και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι εργαλειοποιεί τη θρησκεία και πουλάει Χριστιανισμό για ψήφους ενώ δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία.

«Οι ιεροί ναοί είναι ανοιχτοί για όλους. Κανένας πραγματικός χριστιανός δεν θα έβαζε τη Μ. Εβδομάδα στην πολιτική διαμάχη. Δεν θα βάλω χριστιανόμετρο σε κανέναν. Προκαλεί προβλήματα στους ιερούς ναούς. Εγώ κρίνω πράξεις όχι εσώψυχα»

Ο υπουργός εξαπέλυσε πυρά κατά του κυρίου Βελόπουλου και για το επεισόδιο με τους κυρίους Φλώρο και Γραμμένο στη Βουλή κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι δεν διαγράφει τον Γραμμένο γιατί θα έχει πολιτική ζημία.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης σύμφωνα και με ένορκη κατάθεση εξύβρισε τη μητέρα του Φλώρου. «Η μητέρα είναι ιερό πρόσωπο και εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αντί να πει θα το διερευνήσω, κλείνει τα μάτια στις κατηγορίες κατά της μάνας».

«Η Βουλή πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και κατά του Γραμμένου» υποστήριξε ο υπουργός σημειώνοντας πως οι ύβρεις εκτοξεύτηκαν εντός του Κοινοβουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό