21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάρτι για σαράντα Ferrari F40 στο Μαρανέλο! (+)

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μεγάλη συγκέντρωση σαράντα Ferrari F40 έγινε πρόσφατα στο Μαρανέλο, δημιουργώντας ένα μαγευτικό θέαμα που είναι απίθανο να επαναληφθεί.

Η φετινή διοργάνωση, που διοργανώθηκε από την ίδια τη Ferrari και ονομάστηκε “Legacy Tour”, τίμησε την εμβληματική F40, ενώ μελλοντικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να τιμήσουν και άλλα κλασικά μοντέλα της Ferrari.

Το τριήμερο υπερθέαμα είδε F40 από όλο τον κόσμο να κυκλοφορούν στην πίστα του Φιοράνο και στους δρόμους του Maranello.

Γνωστή ως μια από τις κορυφαίες δημιουργίες της Ferrari, η F40 κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων της. Εγκεκριμένη από τον ίδιο τον Enzo Ferrari, είναι διάσημη για τον ωμό, οδηγοκεντρικό σχεδιασμό της.

Κάτω από το εμβληματικό αμάξωμά της κρύβεται ένας V8 2,9 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση που αποδίδει 480 ίππους προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία παρά την αισθητή υστέρηση του turbo.

Ενώ οι περισσότερες F40 φορούσαν την κλασική κόκκινη απόχρωση, μια ξεχωριστή από αυτές φορούσε μια μαγευτική απόχρωση του πράσινου της μέντας, εμπνευσμένη από τη Ferrari 250 GTO με την οποία έτρεξε ο Sir Stirling Moss στις 24 ώρες του Le Mans το 1962.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό