17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ryan Gosling μετά τον Ken γίνεται κασκαντέρ στην ταινία «The Fall Guy»: Ο ρόλος της Emily Blunt

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το Barbenheimer ο Ryan Gosling και η Emily Blunt πρωταγωνιστούν στο «The Fall Guy».

Μετά τον αξέχαστο ρόλο του ως Ken στην ταινία «Barbie» της Greta Gerwig, ο Ryan Gosling πρόκειται να επανέλθει στη μεγάλη οθόνη ως κασκαντέρ στην ταινία «The Fall Guy» τον Μάιο του 2024.

Το «The Fall Guy» είναι μία ρομαντική κομεντί δράσης, η οποία βασίζεται σε ένα ομώνυμο τηλεοπτικό show της δεκαετίας του 1980. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός κασκαντέρ του Hollywood, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο της ζωής.

Δημοσίευμα του collider.com κρίνει ότι η υπόθεση της ταινίας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες διασκέδασης, ενώ οι δημιουργοί της αποτελούν ένα πολύ θετικό πρόσημο, για τους οποίους αξίζει να διατηρήσουμε υψηλές προσδοκίες.

Δες το trailer της ταινίας «The Fall Guy»

«Έπος» η εμφάνιση του Ryan Gosling: Η Eva Mendes στα παρασκήνια και η αδερφή του στο κόκκινο χαλί

Ποια η υπόθεση της ταινίας;

Στην ταινία «The Fall Guy» ο Ryan Gosling υποδύεται τον Colt Seavers, έναν κασκαντέρ, ο οποίος εγκαταλείπει τη δουλειά του μετά από έναν τραυματισμό, με σκοπό να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία. Επιστρέφοντας στο στούντιο, διαπιστώνει ότι ο πρωταγωνιστής μία ταινίας, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Jody Moreno (Emily Blunt), έχει εξαφανιστεί. Ο Gosling καλείται να εντοπίσει τον εξαφανισμένο σταρ του κινηματογράφου, να βρει λύση σε μία συνομωσία και να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον έρωτα της ζωής του και τα συναισθήματα που του δημιουργούνται.

Ryan Gosling και Eva Mendes περιμέναμε στο κόκκινο χαλί αλλά τελικά τους είδαμε μαζί στις κούνιες

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του «The Fall Guy»;

Η συνύπαρξη του Ryan Gosling και της Emily Blunt στο «The Fall Guy» έρχεται μετά το φαινόμενο Barbenheimer. Ο Gosling πρωταγωνίστησε στην ταινία «Barbie», ενώ η Blunt στο έργο που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ, κατακτώντας 7 βραβεία, το «Oppenheimer». Το γεγονός ότι καλούνται να συνυπάρξουν σε μία ερωτική ιστορία ως πρώην σύντροφοι, αποκτά, επομένως, επιπλέον ενδιαφέρον.

Εκτός από τους δύο υποψήφιους για Β’ Ανδρικό/Γυναικείο Ρόλο στο καστ της ταινίας βρίσκεται και ο Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Tom Ryder, τον εγωιστή και αλαζόνα σταρ του κινηματογράφου που εξαφανίζεται στη μέση των γυρισμάτων της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας της Jody Moreno.

Επιπλέον, στην ταινία θα δούμε και τον Winston Duke (Black Panther), ως κολλητό του Colt, την Hannah Waddingham (Ted Lasso) ως παραγωγό ταινιών και την Teresa Palmer (Lights Out).

Ποιος είναι ο δημιουργός;

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι ο Da Leitch και ο Ryan Gosling θα συνεργάζονταν για μία ταινία που θα περιστρεφόταν γύρω από έναν κασκαντέρ, αλλά ο τίτλος δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Δύο χρόνια αργότερα, η ταινία πήρε επίσημα το πράσινο φως από τη Universal και αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για διασκευή της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

https://www.instagram.com/p/Cw-V8XRro0c/Ryan Gosling και Emily Blunt: Η συνύπαρξή τους στα Όσκαρ και ο απολαυστικός διάλογος!

Ενόψει της ταινίας στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν, ο Ryan Gosling και η Emily Blunt κατά τη διάρκεια της 96ης απονομής των Όσκαρ την Κυριακή 10 Μαρτίου παρουσίασαν ένα αφιέρωμα με θέμα τη σημασία των κασκαντέρ στις ταινίες.

Ενώ βρίσκονταν, μάλιστα, στη σκηνή αστειεύτηκαν για το Barbenheimer. H Blunt είπε «Λοιπόν, λίγο παγωμένο γεια», με τον Gosling να απαντά «Καθόλου, είμαι απλά χαρούμενος που μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε πίσω μας αυτή την αντιπαλότητα του Barbenheimer».

Η Blunt στη συνέχεια ανέφερε «Σωστά, εδώ είναι ο Ken και η Kitty που απλά αφήνουν όλα αυτή την ένταση να καταλαγιάσει», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Αν και έτσι όπως εξελίχθηκε αυτή η σεζόν των βραβείων, δεν ήταν και τόσο μεγάλη η αντιπαλότητα, οπότε, αφήστε το να περάσει».

Αστειευόμενος ο Gosling συνέχισε την απολαυστική συζήτηση, λέγοντας «Είναι αλήθεια, τα πάτε πολύ καλά, συγχαρητήρια, αλλά νομίζω ότι κατάλαβα γιατί το ονόμασαν Barbenheimer και δεν το είπαν Oppenbarbie», ενώ πρόσθεσε «Νομίζω ότι εσείς είστε η ουρά, επειδή όλο το καλοκαίρι κινούσασταν στα χνάρια της Barbie», με την Blunt να επισημαίνει «Ευχαριστώ που μου τον Kenεξηγείς».

κεντρικής εικόνας: AP



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό