20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εμφάνιση έκπληξη στο καστ του Emily in Paris

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εντατικούς ρυθμούς στη Γαλλική πρωτεύουσα βρίσκονται τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης και αγαπημένης σειράς Emily In Paris που εκπέμπεται από το Netflix.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν  εθεάθη το τελευταίο διάστημα να τριγυρνάει ανάμεσα στα πόδια των συντελεστών και πολλοί συζητούν ότι της δόθηκε ένας μικρός ρόλος τον οποίο θα ενσαρκώσει για την τέταρτη σεζόν που αναμένεται πολύ σύντομα στους δέκτες.

Μάλιστα σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της πρωταγωνίστριας της σειράς Λίλυ Κόλλινς.

Ο ρόλος έκπληξη

Η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες φαν της σειράς του Netflix, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της εμφάνισής της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Στον πρώτο κύκλο, οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται, όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για τη «Vaga-Jeune». Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον γυναικείο κόλπο είναι αρσενικού γένους, η Έμιλι μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την «πρώτη κυρία» της χώρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό