16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Mick Schumacher θα οδηγήσει στο Goodwood το μονοθέσιο της Mercedes του πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mercedes-AMG F1 Team ανακοίνωσε ότι ο Mick Schumacher θα είναι παρών στο φετινό Goodwood Festival of Speed, οδηγώντας στη διάσημη ανάβαση του κτήματος το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πατέρα του Michael, την W02.

Ο Mick Schumacher εκτελεί από τις αρχές του 2023 τα χρέη του τρίτου οδηγού της ομάδας, μετά από δύο σεζόν με τη Haas ως κύριος οδηγός της. Από τότε, ο Schumacher είχε την πρώτη του γεύση από δράση εντός πίστας με τη γερμανική ομάδα, νωρίτερα αυτό το μήνα οδηγώντας την W14 στις δοκιμές των ελαστικών Pirelli στη Βαρκελώνη.

Ο 24χρονος Γερμανός θα οδηγήσει στο Goodwood το μονοθέσιο της Mercedes-AMG F1 με το οποίο έτρεξε στην F1 ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πατέρας του, το 2011.

Η W02 ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο που σχεδίασε και κατασκεύασε η Mercedes μετά την αγορά της ομάδας της Brawn GP το 2009. Εκτός του Michael Schumacher, η ομάδα είχε στις τάξεις της και Nico Rosberg, και ολοκλήρωσε το 2011 στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Τέλος, στη φετινή διοργάνωση του Goodwood Festival of Speed, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά 13 και 16 Ιουλίου, θα βρεθεί και ο έτερος εφεδρικός οδηγός της Mercedes-AMG F1 Team, Esteban Gutierrez, ο οποίος θα οδηγήσει την W12.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό