22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Horner ισχυρίζεται πως ο Hamilton προσέγγισε την Red Bull αλλά ο Hamilton υποστηρίζει το αντίθετο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στα paddock μετά την δήλωση του Chrisian Horner πως ο Lewis Hamilton, προτού υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο με την Mercedes, να είχε έρθει σε επαφή με την Red Bull, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να οδηγήσει για λογαριασμό της.
Ο Horner δήλωσε πως μέλη της ομάδας του Hamilton προσέγγισαν την Red Bull ενώ συναντήθηκαν επίσης και με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να αλλάξει ομάδα.
Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις για το ενδεχόμενο να έρθει ο Lewis Hamilton στην ομάδα. Μας έχουν πλησιάσει για αυτό μερικές φορές. Πιο πρόσφατα, στην αρχή της φετινής σεζόν, μας ρώτησαν αν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω ότι ο Max και ο Hamilton μπορούν να συνεργαστούν. Η δυναμική θα είναι λάθος. Είμαστε 100% ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε τώρα.

Ο Hamilton απέρριψε αμέσως τα λεγόμενα του Horner λέγοντας πως ο επικεφαλής της Red Bull ήταν ο άνθρωπος που ήρθε σε επαφή μαζί του.
Δεν ξέρω πραγματικά από πού προήλθε αυτή η ιστορία. Ξέρω ότι προέρχεται από τον Chrisian, αλλά δεν ξέρω για τι πράγμα μιλούσε. Κανείς, απ’ όσο γνωρίζω, από την ομάδα μου δεν έχει μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με όλους στην ομάδα μου και κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί τους. Αυτοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Είχαν μα μιλήσω με τον Christian εδώ και χρόνια. Ωστόσο, επικοινώνησε μαζί μου για να συναντηθούμε. Αλλά μέχρι εκεί.
Του έδωσα συγχαρητήρια για την καταπληκτική χρονιά που έχουν και είπα ότι ελπίζω σύντομα να καταφέρω να παλέψω εναντίον τους. Επομένως δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι απλώς ανακατεύει τα πράγματα. Δεν υπάρχουν εμπιστευτικές συζητήσεις.
Ξέρεις τον Chrisian… του αρέσουν τέτοια πράγματα.
Πριν λίγο καιρό βρήκα το το παλιό μου τηλέφωνο, που είχε τον παλιό μου αριθμό. Το άνοιξα και προφανώς ήρθαν εκατοντάδες μηνύματα και συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα από τον Christian για να βρεθούμε και να συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν. Απλά του απάντησα από τον νέο μου αριθμό. Ήταν μετά από ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Είχα βρει το μήνυμα αρκετά αργά. Το είχε στείλει πολύ νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Οπότε, του απάντησα μήνες μετά.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που τους αρέσει να ρίχνουν το όνομά μου σε πολλές συζητήσεις, επειδή ξέρουν ότι αυτό θα κάνει θραύση. Αν είσαι λίγο… μοναχικός και δεν τραβάς πολλή προσοχή, είναι ό,τι πιο τέλειο μπορείς να κάνεις. Απλά αναφέρεις το όνομά μου.
Ο Hamilton μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, σχετικά με την επαφή του με τον Horner. «Είπα στον Toto [Wolff] για την απάντηση που έστειλα στον Horner. Ήθελα να το ξέρει η ομάδα μου, γιατί ο κόσμος σκέφτεται αυτά τα πράγματα και ποτέ δεν είναι θετικά.
Ερωτηθείς αν θα ήταν χαρούμενος να αντιμετωπίσει τον Max Verstappen οδηγώντας το ίδιο μονοθέσιο, ο Hamilton είπε:
100%. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να αγωνιστώ εναντίον του με το ίδιο μονοθέσιο. Αυτό θα ήταν υπέροχο. Δεν νομίζω ότι ο Max θέλει να είμαι teammate του. Για μένα, η Red Bull έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και είναι μια καταπληκτική ομάδα. Κάθε οδηγός θα ήθελε να οδηγεί για μια τόσο μεγάλη ομάδα ανθρώπων.
Νομίζω ότι η μετάβαση από ένα αυτοκίνητο που δεν είναι τόσο υπέροχο σε ένα νικητήριο αυτοκίνητο δεν είναι όνειρο. Όνειρο είναι να ξεκινήσουμε από εκεί που είμαστε και να καταφέρουμε να κερδίζουμε. Γι’ αυτό έμεινα στη Mercedes.
Ανανέωση
Horner: Μίλησα με τον πατέρα του Hamilton

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό