20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Elite διαιτητής Τουρπέν στο ματς του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει το αν θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουνε την Πέμπτη (22/02) τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, για τη ρεβάνς του 1-0. Μπορεί να έχουνε το υπέρ τους προβάδισμα λόγω της νίκης στο Φάληρο, αλλά σίγουρα η αναμέτρηση στη Βουδαπέστη δεν θα είναι εύκολη.

Για το πολύ σημαντικό ματς στην Ουγγαρία, ορίστηκε ένας Elite διαιτητής που θεωρείται από τους κορυφαίους. Ο λόγος για τον Γάλλο, Κλερμέν Τουρπέν, ο οποίος φέτος έχει διευθύνει τρία ματς για το Champions League. Τα Νάπολι-Ρεάλ 2-3, Μπενφίκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1 και Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2022 ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Ο 41χρονος ρέφερι έχει «σφυρίξει» τρεις φορές αγώνες του Ολυμπιακού. Στις 12/3/2020 ήταν στο Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 για τους «16» του Europa League, στις 28/6/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 για τα play off της Super League και στις 25/2/2021 ήταν στο Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1 για την play off φάση του Europa League.

Μπορεί στο ματς της Ολλανδίας να είχε χάσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν… θετικό, μιας και με το γκολ του Αχμέντ Χασάν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι Πειραιώτες είχανε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό